Anijs

Pimpinella anisum

Anijs, een aromatische gewaardeerd in de keuken.

Anijs is een geurige aromatische plant waarvan de fijn...
Meer details

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

2,05 €(incl. btw)

Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 2 Loyaliteit punten. Uw winkelwagen bevat een totaal aan 2 Loyaliteit punten die omgezet kunnen worden in een waardebon van 0,02 €.

Paiement sécurisé :

Présentation détaillée

Anijs, een aromatische gewaardeerd in de keuken.

Anijs is een geurige aromatische plant waarvan de fijn gesneden bladeren lijken op vogelveren. Het wordt gekweekt om zijn zaden en bladeren waarvan de bijzonder zoete smaak doet denken aan venkel. Anijs vindt zijn plaats in uw tuin met andere aromaten of gewoon in potten.

Zaai je anijszaadjes in april-mei in een warme, gezonde en goed bewerkte grond, gelegen in de zon. Plaats de zaden in gaten op een afstand van 35 cm, dek af met potgrond en water in fijne regen. Verdun na 2 weken, met een tussenruimte van 35 cm tussen zaailingen. De bladeren worden 2 maanden na het zaaien geoogst.

Anijszaden worden gebruikt als specerij. Gewaardeerd in de keuken, de verse bladeren aangenaam smaak salades, rauwe groenten, vissoepen en bepaalde zaden brood, gebak en drankjes, het is ook het basisingrediënt voor de vervaardiging van Kraamanijs.

Caractéristiques

  • Algemene naam Anijs
  • Catégorie herbe aromatique
  • Tijd om te zaaien April tot eind mei
  • Gebruik koken, brood, gebak, drinken
  • Aarde om te gebruiken universele potgrond/tuingrond/compost
  • Copyright image Boland F.

Delivery

Bpost / Livraison à domicile
Delivery scheduled between the 08-12-2021 and 10-12-2021
Mondial relay / Point d’enlèvement
Delivery scheduled between the 09-12-2021 and 14-12-2021
DPD / Livraison à domicile
Delivery scheduled between the 07-12-2021 and 08-12-2021

Avis vérifiés

personne n'a encore posté d'avis
dans cette langue
Evaluez-le