Betaling & Methods

1) Geef de gewenste hoeveelheid van het product van uw keuze, dan klik toevoegen aan winkelwagen

2) Vul uw Cooerdinaten van levering.

3) Controle en bevestiging van uw bestelling.

4) De betaling. (Paypal, bankoverschrijving, post-mandaat).

Welke betaalmethodes?

U heeft drie methodes van de betaling op uw verwijdering, het is belangrijk te bevestigen uw bestellen online om onafhankelijk van de wereld van betaling, zodat het zo snel mogelijk worden behandeld.

Aandacht, betaling moet bereiken ons in de kortst mogelijke tijd om de beschikbaarheid van uw bestelling.

visamastercard.jpgPaypal

Paypal

Paypal geeft u de gelegenheid te betalen uw aankopen in veilig op het Internet zonder mededelende uw bancaire informatie. Paypal crypt en beschermt uw vertrouwelijke gegevens, betalen online door simpelweg onder vermelding uw e-mail adres, en uw wachtwoord voor Paypal gehouden. Dit is de wijze van betaling de eenvoudiger en de sneller.

Bankoverschrijvingen.

Voor betaling per bank doen uw overplaatsing aan de referenties hieronder vermeld. Vermeld in mededeling het nummer van het bestellen en uw naam. Uw bevel wordt direct ondersteund na ontvangst van uw betaling. Wijze van betaling klassiek van 2 tot 3 dagen van termijnen voor de ontvangst van de betaling in het algemeen, een bevestiging e-mail is verzonden naar u na ontvangst van deze.

Onze bankgegevens:

Jardins du monde.be

Avenue du fort 51,

4400 Flémalle,

België N° Rekening: 363-0501993-58

Rekening IBAN: BE 95 3630 5019 9358

Rekening BIC: BBRUBEBB

Poste-mandaat.

Sturen een post mandaat om aan het adres als hieronder, uw bevel wordt gesteund rechtstreeks op ontvangst van uw betaling, een e-mail is gestuurd naar u te melden u van de goede ontvangst van uw mandaat.

Adres: Jardins du monde.be

Boland François

51 Avenue du Fort,

4400 Flémalle

België.